Dream Decor

Despre noi

            Vine un moment cand trebuie sa pasesti intr-o noua etapa a vietii tale, un eveniment ce-ti va schimba viata. Atunci ai nevoie de noi, o echipa tanara ce se foloseste de creativitate , eleganta si stil sa dea culoare evenimentului tau ca sa fie unic, irepetabil.

            Agentia de nunti Dream Decor care prin experienta, dinamism, flexibilitate poate creea orice pe gustul fiecaruia, te inspira sa-ti spui povestea de dragoste intr-un tare si raspicat "Da" la Starea Civila, sa-ti sarbatoresti nasterea copilului tau, si orice eveniment important pentru tine este important pentru noi.

           Florile din aranjamentele noastre vor infrumuseta, vor da culoare si parfum evenimentului . Decoratiunile restaurantului prin finetea materialelor, a lumanarilor licarinde si a amenajarile de exceptie simple dar in acelasi timp complexe vor aduce un aer nobil.

Cadrul mirific al evenimentului

           Fiecare restaurant are frumusetea lui dar decoratiunile imbogatesc aceasta calitate. Coloristica, finetea materialelor, modul de aranjare a fundelor, accesoriile stabilite in detaliu fac ca evenimentul sa fie de neuitat. Evenimentele sunt un prilej pentru Agentia de nunti Dream Decor de a crea noi modele astfel fiecare nunta sa fie unica.

decoratiuni-botezuri-bacau-29
decoratiuni-evenimente-corporate-bacau-18
decoratiuni-nunti-piatra-neamt